Materialise

Southampton Science Park, Southampton

We were invited by Materialise, based at Southampton Science Park to complete a full design and build fit out. Planning was the key with this project in order to utilise the space effectively. During the design process, Directors worked closely with the Materialise project manager to create a space which worked for their business.

The final design included the supply and installation of a large breakout area complete with bespoke ply finished partitioning, tea point and feature lighting. Supply and installation of 43 linear meters of Quartzline Glass partitioning and 35 linear meters of a 75mm demountable partitioning.

As part of the concept we designed and built a raised stage area to form a relaxation / sofa area, large store room complete with a bespoke ply cladding and concealed door.

Applied workplace also carried out all the M&E installation working along site the incumbent M&E contractors.

Working to a tight time frame, Applied workplace managed to complete the works on time and on budget.